tolidberenj

قیمت برنج

tolidberenj

قیمت برنج

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه برنج آبکش با جدیدترین روش

اگر برنجتان شور شد
• در شرایطی‌که هنگام پخت کته و موقع جوشیدن برنج در آب , متوجه شدید که برنج خیلی شور شده‌است , درون آب برنج یکسری تکه سیب زمینی پوست کنده بریزید . سیب زمینی , شوری طعام را به خویش جذب می نماید .
• در حالتی‌که پیشین از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید , موقع آبکش کردن , اندازه آب بیشتری روی برنج آبکش شده بریزید .
• در حالتی که دیگر کار از کار قبلی بود و کاری برای جبران شوری برنج نمی توانستید انجام دهید خورش را کم نمک بپزید .

در شرایطی‌که برنج تان ته گرفت
• تخت‌گاز چندین تکه نان روی برنج بگذارید . نان بوی سوختگی را به خودش میگیرد .
• با پیاز نیز می شود بوی سوختگی برنج را گرفت . یک‌سری رینگ پیاز را درون برنج فرو فرمائید . در صورتی‌که برنج شما بی نمک یا این که کم نمک شد
• روی طعام با نمکدان نمک بپاشید .
• یه خرده نمک را در آب جوش حل کرده و روی برنج بریزید .
• خورش را خوش نمک خیس بپزید .
در صورتی میخواهید برنج عالی قد بکشد
• موقعی که در نقطع ی عطف جوشیدن است , یک جام آب سرد باطن برنج بریزید .
• قابلمه را بزرگ گزینش نمائید تا برنج جای کافی برای قد کشیدن داشته باشد .
• هنگام جوشاندن برنج , دو قاشق روغن مایع باطن آب قابلمه بریزید تا نیز عالی قد بکشد نیز به اصطلاح خوش پخت شود .
• موقع آبکش کردن برنج , روی برنج آب سرد نریزید چون به برنج شوک وارد کرده و جلوی ادامه قد کشیدن آن را می‌گیرد .

در شرایطی‌که می‌خواهید برنج بعداز پخت سپید شود
• به آب برنج , هنگام جوشیدن یک قاشق آبلیمو یا این که آب نارنج و یا این که دو قاشق ماست یا این که دوغ طولانی تر نمائید . مزیت دیگر این کار این است که دانه های برنج به نیز نمی چسبند .

اطلاعات کامل برای طرز تهیه برنج

برای پخت برنج , در اولی سطح می بایست برنج دست کم 3 الی 4 ساعت پیشین در آب خیسانده شود . برای این کار ابتدا برنج را تمیز می‌کنیم , بعد از آن با آب ولرم سوای این‌که دوچندان چنگ بزنیم , آن قدر می شوریم که آب برنج روشن شود . بعد برنج را در یک پیاله مطلوب می ریزیم و آب ملایم روی آن می ریزیم و پاره ای نمک به آن طولانی تر میکنیم . آب نسبتاً 4 بند انگشت فراتر از مرحله برنج باشد . حدود 3 الی 4 ساعت طاقت می‌کنیم تا برنج به نیکی در آب تر شود .

2 . بعداز این که برنج به خیر تر شد , یک قابلمه مطلوب برمی داریم و دو سوم آن آب می ریزیم , درب قابلمه را میگذاریم و روی شعله بسیار میگذاریم تا آب به جوش بیاید . زمانی که آب به جوش آمد , آب برنج را خالی میکنیم و برنج را در قابلمه آب جوش می ریزیم و حدود 10 دقیقه شکیبایی می‌کنیم تا برنج کاملا در آب جوش پخته شود . همچینین میتوانید برای پخت بهتر خرید برنج ایرانی را از جای مطمئن تهیه کنید.

3 . زمان جوشیدن بستگی به مدل برنج بایستی رعایت شود , ولی برای پی بردن زمان مطلوب برای آبکشی برنج , یک سری دانه برنج در حالا جوش را برمی داریم و در میان انگشتانمان له می‌کنیم , در صورتی برنج بی نقص مغز پخت شده باشد , آن را باطن آبکش می ریزیم و روی برنج یه خرده آب ولرم می ریزیم تا نیز نمک مازاد برنج گرفته شود و نیز مقداری از حرارت برنج کم شود .
اکنون برای دم کردن برنج , کف قابلمه 2 قاشق روغن می ریزیم تا کف قابلمه چرب شود , قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم تا روغن یه خرده داغ شود , آن گاه با ذوق خویش سیب زمینی رینگ شده یا این که نان یا این که هر ته دیگ دیگر را کف قابلمه می چینیم.

سلامت برنج یکی از مهمترین ملاک ها برای پخت بهتر برنج است که سعی کنید در مقاله خواص برنج سفید مطالعه کنید.

  • ۹۸/۱۰/۰۳
  • نگین صادقی

طرز تهیه برنج ابکش

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی