دلایل متعددی دربارهی ریزش میوه
قبل از رسیدن موجود هست . بی جهت نگران نشوید , ریزش میوه ممکن است ارگانیک یا این که مرتبط با آفت یا این که محیط باشد . با تماشا و آنالیز ظریف میتوان علت این ریزش را معلوم نمود و با انجام اقدامات مطلوب از ریزش غیرعادی فضای سبز خودداری نمود . ریزش ارگانیک میوه طبیعت در اثر پیدایش بعضی تغییرات در فرایند متعدد رویش به وجود میاید .
میوه فضای سبز سیب , گلابی و به در اوایل فصلتابستان غالبا به دفعات کمتر از گیلاس می ریزد . این ریزش فیض عدم توان درخت در تامین مواد غذایی برای خیلعظیم میوه ساخته شده روی درخت است . گلدهی خیلی مضاعف و گرده افشانی گسترده موجب ایجاد میوه به تعداد بیش تر از توان درخت در نگهداری فیزیولوژیکی آن می گردد . درخت در کارایی برای ذخیره انرژی , میوه های مازاد را می اندازد . در اصل تنک کردن ارگانیک در فیض رقابت در میان میوه هاست .
کارداران نامساعد محیطی از قبیل سوزوسرما , گرما و تغییرات ناگهانی رطوبت موجب ریزش میوه های نارس میشود . درباره با موقعیت خاک در اثر آب پاشی نامنظم , فقدان موادسازنده غذایی هم موجب ریزش میوه طبیعت می گردد . تشخیص فقدان موادسازنده غذایی در صورت پیدایش نبود یک سری عنصر غذایی اکثر اوقات خلل هست . تجزیه برگی میتواند به تشخیص نبود مدل عنصر غذایی یاری کند . گهگاه در اثر باد بردگی علفکش ها ممکن است ریزش میوه فضای سبز به وجود آید .
زیان آفات و بیماری ها روی فضای سبز میوه نشانه ها معلوم ساخت مینمایند که با تماشا علامت ها کار آفات و بیماریها می شود به علل ریزش میوه ها پی برد .
- ۹۸/۰۹/۱۹